Onze diensten

Webdesign & development

DBSOLUTIONS staat graag in voor het ontwerp van uw website. Wij bouwen uw website zoals u het wenst: webdesign & development op maat is dan ook perfect op maat! Elke website wordt opgebouwd aan de hand van de laatste nieuwe technieken, zodanig dat uw site steeds modern, professioneel en up-to-date oogt.

Responsive layout: op elk toestel aangepaste weergave!

Standaard wordt elke website door DBSOLUTIONS voorzien van een responsive lay-out (tenzij anders gewenst). Dit houdt in dat de website op elk toestel (zowel vaste computers, tablets of smartphones) netjes weergegeven wordt. De bezoeker hoeft op kleinere schermen niet steeds naar links of rechts te scrollen om de inhoud te zien en navigeert naadloos doorheen uw website. Het gebruiksgemak én de kwaliteit van uw website schiet daardoor meteen de hoogte in!

dbS Adminpanel

DBSOLUTIONS heeft een uniek administratiepaneel ontworpen, waar ook u gebruik van kunt maken. Met dit administratiepaneel is het mogelijk om elk onderdeel van uw website te beheren. Elk administratiepaneel wordt persoonlijk opgemaakt en werkt zeer intuïtief. De overdaad aan knopjes en opties uit andere systemen komen hier niet aan te pas: snel, gemakkelijk en overzichtelijk!

Webhosting & domeinnaam

Eens de website af is, dan heeft u de keuze om zelf een webhosting service te zoeken, te blijven bij uw huidige provider, of u kunt ervoor kiezen om uw website bij DBSOLUTIONS zelf te laten hosten: gemakkelijk, flexibel en competitieve prijzen combineren we met een supersnelle server. Uw website is altijd én snel bereikbaar. Ook het in orde brengen van de domeinnaam nemen we voor onze rekening, zodanig dat u zich van niets hoeft aan te trekken! Makkelijk, toch?

Statistieken

Eens uw website gelanceerd is, is het altijd interessant om het effect te gaan analyseren. Op geregelde tijdstippen kunnen wij dan ook een rapport voorzien waarin alle statistieken van de bezoekers van uw website in staan. Met deze gegevens kan de website nog beter geoptimaliseerd worden en weet u meteen al heel wat meer over de interesses van de bezoekers!

Grafisch ontwerp

Wanneer u nog niet over een logo beschikt, dan creëren wij een logo voor u dat past bij uw huisstijl. Ook voor andere grafische ontwerpen kunt u steeds bij ons terecht.

Een gratis offerte of advies voor uw bestaande website of nieuw project nodig?

Meer Info
Back to top