IT-service

WiFi

Maandelijks betaalt iedereen een aanzienlijk bedrag aan Orange, Telenet of Proximus, maar vaak krijgen we te horen "Pas op, op die plaats werkt de wifi niet" of "Och, de WiFi werkt wéér niet". Dat mag niet, en dat is zonde. DBSOLUTIONS biedt een totaaloplossing: we meten alle ruimtes op en bekijken hoe we het WiFi-signaal in elke uithoek op volle kracht krijgen. WiFi zonder zorgen dankzij DBSOLUTIONS. Contacteer ons voor meer informatie hierover!

Advies hardware

Wij geven advies over de aankoop of upgrades van jouw IT-materiaal. Wij zijn bovendien merk-onafhankelijk waardoor we steeds de beste keuze voor jouw noden en wensen kunnen voorleggen - en dit alles uiteraard zonder enige aankoopverplichting.

Software en training

Je kunt steeds bij ons terecht voor algemene vragen over het werken met een PC. Vaak kunnen zaken heel eenvoudig uitgevoerd worden. We delen graag onze expertise en ervaring! Indien er nood is aan een opleiding, kunnen wij ook hiervoor instaan en de nodige training voorzien.

Netwerken & backups

Voor vragen omtrent netwerken en optimalisatie, assisteren wij graag. Ook voor het opzetten van een volwaardig backup-systeem of cloud-services hebben we de nodige ervaring op zak. We analyseren de huidige situatie en sturen bij waar nodig. Een checkup vooraf geeft een duidelijk beeld waar de pijnpunten van het netwerk liggen en waar verbeteringen mogelijk zijn.

Al sinds de start in 2011 staat één ding centraal bij DBSOLUTIONS: advies op maat van de klant. Ik luister graag naar elk project en elke uitdaging, om de best aansluitende dienst te bieden. Zo slagen we erin om gericht advies te geven én krijgt elk project een persoonlijke touch en aanpak!
- Bert DUJARDIN, zaakvoerder
Terug naar boven