Over ons

DBSOLUTIONS bvba werd opgericht in februari 2011 door Bert Dujardin. Daarna werden alle voorbereidingen getroffen om in juni 2011 DBSOLUTIONS effectief van start te laten gaan met het aanbieden van IT-diensten en webdesign & webdevelopment.

De goede start die genomen werd, maakte al snel duidelijk dat de focus van dbSolutions op webdesign en webdevelopment mocht liggen. Voorbeelden hiervan kan u raadplegen via onze referenties.

Sinds maart 2012 heeft DBSOLUTIONS ook een eigen CMS-systeem (content-management system) ontworpen, wat tot nu toe enkel en alleen maar positieve reacties opleverde. Dankzij dit revolutionaire systeem kan iedereen meer dan ooit zijn eigen website beheren en bepalen.

Ondertussen blijft onze portfolio verder aandikken, en komen er geregeld projecten bij.

Sinds 18 september 2016 heeft DBSOLUTIONS onderdak gevonden in het centrum van Wevelgem: na een jaar zwoegen en verbouwen, werd het pand in de Kortrijkstraat 34 te Wevelgem officieel in gebruik genomen!

Neem gerust eens (volledig vrijblijvend) contact met ons op: we zetten ons samen en kijken welke diensten wij kunnen aanbieden. Communicatie & service staan bovenaan op onze lijst met prioriteiten, en daar streven we dan ook dagelijks naar toe om deze te verwezenlijken!

Een gratis offerte of advies voor uw bestaande website of nieuw project nodig?

Meer Info
Back to top