Steeds welkom voor een kop koffie!

We houden graag vast aan onze slogan "Steeds welkom voor een kop koffie". Spring gerust binnen, en we bespreken jouw ideeën en wensen. Een website, of het (laten) maken ervan is een belangrijke beslissing voor de uitstraling van uw zaak, evenement, winkel, vereninging, zelfstandige activiteit, ... Maar laat het ons even bij de koffie houden!

Smaken verschillen - persoonlijk houden wij het op een klein kopje koffie, namelijk een stevige espresso. Met onze halfautomatisch espressomachine is het vaak sleutelen om de smaak scherp te stellen. Je kunt het bijna een extra hobby noemen!

Onze bevindingen? We delen ze graag!

Moeilijke maar zéér lekkere bonen zijn de milde bonen van Carantos. Het was even zoeken naar de juiste maalgraad en hoeveelheid gram koffie, maar eens je de gepaste instelling gevonden hebt krijg je gegarandeerd een heerlijke espresso. Echter, voor een gewone of cappucino, moesten we op zoek naar andere.

Daarvoor gebruiken we momenteel de bonen van Segafredo, maar we zijn nog niet helemaal overtuigd van de lekkere smaak. Heb je suggesties voor lekkere boontjes die we zéker eens uit moeten proberen, laat het ons weten! We zijn benieuwd!

PS: wens je het beste kopje koffie zonder zakelijke besprekingen? Dan vind je die uiteraard bij MiKaaza's Coffee Station!

*We vullen dit artikel steeds verder aan, met nieuwe ervaringen*

Steeds welkom voor een kop koffie!

All-in service!

Bij DBSOLUTIONS ervaart u complete ontzorging: wij zorgen voor alles!

  • webhosting
  • e-mail hosting (Microsoft 365)
  • SEO / SEA
  • ...
onze diensten

Steeds up to date

volgens de recentste trends & technieken

Mobile first

Een optimale ervaring op smartphone, tablet of desktop: responsive websites.

“Meer dan 50% surft via smartphone / tablet”
meer diensten
Terug naar boven