Ons verhaal, onze waarden

Over ons

 

Ready, set, go!

dbSolutions werd opgericht als eenmanszaak in februari 2011, door Bert Dujardin. Daarna werden alle voorbereidingen getroffen om in juni 2011 effectief van start te kunnen gaan met het aanbieden van IT-diensten en webdesign & webdevelopment.

De goede start die genomen werd, maakte al snel duidelijk dat de focus van dbSolutions op webdesign en webdevelopment mocht liggen.

Op maat, ook het beheer

In maart 2012 werd de eerste versie van ons administratiepaneel ontwikkeld, waarmee je de website snel, gericht en gemakkelijk kunt aanpassen. We ontwerpen dit steeds op maat, zodat je niet overspoeld wordt met allerlei opties en knopjes. Bovendien kunnen wij ook elke gewenste functionaliteit, hierin inbouwen!

New office, new structure!

2015 was het jaar van grote veranderingen. In maart werd overgeschakeld naar een bvba, met dank aan de goede ondersteuning van JKR Finance. Vervolgens werd uitgekeken naar een nieuw kantoor. In juni werd een pand gevonden in centrum Wevelgem. Vol goede moed werd dit pand volledig gestript zodat we enkele maanden later aan de opbouw konden beginnen. Dankzij de goede zorgen van interieurarchitect Kurt Demeulemeester, wisten we welke richting we met de uitstraling van het pand uit wilden gaan.

De Grote Opening

In september 2016 vond de grote opening in ons nieuw kantoor plaats: Kortrijkstraat 34. De opening viel samen met de braderie in Wevelgem, waar we met plezier iedereen een glaasje aanboden. Een nieuwe start in onze kantoorruimte om nog productiever te werken en klanten te ontvangen!

(Keep) re-inventing!

Ondertussen groeit ons portfolio aan en blijven we tegelijkertijd het gemakkelijke administratiepaneel opnieuw uitvinden. Door hieraan te blijven sleutelen, verzekeren we veiligheid én gebruiksgemak!

Aan communicatie en service hechten we veel belang. We streven er naar dit dagelijks te verwezenlijken!

Al sinds de start in 2011 staat één ding centraal bij DBSOLUTIONS: advies op maat van de klant. Ik luister graag naar elk project en elke uitdaging, om de best aansluitende dienst te bieden. Zo slagen we erin om gericht advies te geven én krijgt elk project een persoonlijke touch en aanpak!
- Bert DUJARDIN, zaakvoerder
Terug naar boven